Відкриття заочного туру хакатону “Vinnytsia Linuxation”

Vinnytsia Linuxation

Участь у заочному етапі хакатону “Vinnytsia Linuxation” відкрито. Студенти зможуть до 31 березня пройти завдання заочного туру, після якого буде визначено фіналістів.

Реєстрація на участь у хакатоні відбувається на порталі IT-Universe. Для цього студенти мають погодитись з Положенням про IT-Universe та зареєструватися на порталі в якості студента.

  1. Якщо Ви ще не зареєстровані на порталі IT-Universe – тоді вам варто зареєструватись та вказати, що ви – “студент”.
  2. Заповнити інформацію про приналежність до навчального закладу (сторінка участь в IT-Universe 2020).
  3. Після подачі заявки відбувається її перевірка представником вашого ЗВО або адміністратором оргкомітету. Заявки зазвичай розглядаються протягом 3-х робочих днів.
  4. Якщо вашу участь буде підтверджено, тоді потрібно ввести бажаний логін, а також додати свій відкритий SSH-ключ на сторінці “участь у хакатоні“.
  5. До 31 березня пройти всі завдання заочного етапу.

Хто стикнувся з проблемами при реєстрації: для учасників хакатону у нас є Telegram-група, в якій можна обговорити всі проблемні питання.

Зверність увагу: на порталі IT-Universe також є конкурс який має подібну назву – “Адміністрування Linux“. Даний конкурс буде відбуватись у іншому ЗВО в інші дати. Однак учасники при бажанні можуть подати заявку на участь одразу на двох заходах (тобто наш хакатон і конкурс Конкурс “Адміністрування Linux” проходитимуть в різні дати, завдяки чому кожен учасник матиме змогу прийняти участь в обох заходах).

Позначки: