Встигни записатись у Стартап Школу “Sikorsky Challenge”

Sikorsky Challenge

Курс проходитиме на базі Вінницького національного технічного університету.Цикл навчання стартаперів за найкращими світовими методиками та за участю провідних тренерів розпочнеться вже у лютому. Призовий фонд – 100 000 гривень. Кінцевий термін подання заявок – 11 лютого 2020 року. Реєстрація – https://forms.gle/xkzzuLTvGJfJL4Sn6

Вже четвертий рік у лютому в університеті розпочне роботу Стартап Школа міста Вінниці, в якій навчають: інноваційному підприємництву, ефективним практикам запуску технологічних стартапів тощо. За попередні роки було розроблено низку інноваційних стартапів від «Розумних вікон», «Акустичного зору» і до «LifeLineCardio», найкращі проекти отримали первісні інвестиції і перетворилися у стартап-компанії розвиток та просування яких продовжує інноваційний Холдинг «Sikorsky Challenge» (м. Київ). З командами укладено інвестиційні угоди про наміри з консорціумом «Smart sity» (Гонконг) і з британською компанією «Leonique London Limited».

Успішно апробована протягом років у Стартап Школі “Sikorsky Challenge” Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” методика навчання демонструє високу ефективність у результатах розвитку стартапів. Враховуючи досвід попередніх років, цього року до роботи стартап школи для кожної команди буде залучено окремого ментора. Приєднуйтеся і розпочнемо ростити Ваш стартап! Організатором заходу виступає наш партнер, ГО “Технічний скаутський рух IT-SCOUTS”.